Moving Work

O singură companie, o singură factura, o singură monitorizare pentru toate serviciile de Marketing.

Problema

Peste 2.6 milioane de Români având vârsta de munca au emigrat, iar pe fondul declinului populației active și a îmbătrânirii forței de muncă, devine dificil să găsim lucrători locali pentru a acoperi cererea de personal.

Soluția

Cea mai eficientă metoda de a suplini forța de muncă la care angajatorii apelează presupune recrutarea de personal extern:
– Angajarea și relocarea unor lucrători din alte localităţi/regiuni;
– Contracte cu parteneri externi de leasing de personal;
– Importul de forța de muncă străină din alte ţări;

Ce oferim noi?

Suport total pentru compania dumneavoastră şi angajaţii săi care au nevoie de servicii de marketing specializate. Ne ocupăm de servicii complete iar dumneavoastră alegeţi care din serviciile noastre se potrivesc cel mai bine nevoilor companiei.

Despre Moving Work

Moving work vine cu servicii de Marketing si Logistica pentru companii care lucrează cu personal relocat din România sau din orice altă ţară. Oferim servicii personalizate, comunicare şi control eficient pe tot parcursul colaborării având o reţea extinsă de furnizori de încredere.

Obiectivele companiei

Pe termen lung obiectivul nostru este să devenim cel mai mare furnizor de servicii de Marketing pentru companiile care lucreaza cu muncitori relocati şi cel mai bun partener pentru companiile care fac import de personal sau leasing de forţă de muncă din România.
Pe termen mediu dorim să ne creştem echipa preponderent cu deschiderea de birouri în toate oraşele ţării.
Pe termen scurt dorim să facilităm integrarea automată a unor noi parteneri pentru a aduce cât mai multe servicii diversificate clienţilor noştri.

Misiunea companiei

Dorinţa noastră este să aducem inovaţie în managementul forţei de muncă prin servicii complete de marketing adoptând o strategie care asigură un control eficient al costurilor corelat cu creşterea eficienţei.

Înregistrează-te ca partener oferind serviciile tale tuturor clienţilor noştri