Moving Work

Suntem partenerii dumneavoastră în gestionarea întregii forțe de muncă oferind servicii complete.

Cazare

Prin intermediul rețelei noastre naționale de profesioniști în domeniul imobiliar, oferim o gamă largă de spatii de cazare pentru forța de munca, cu utilități si condiții excelente acoperind astfel toate cerințele.

Relocare

Serviciile noastre de relocare internă din Romania vă asigură asistența totala de care aveți nevoie la nivel local, regional și național pentru a muta toata forța de munca din punctul A în punctul B.

Administrare

Există nenumărate sarcini de administrat pe parcursul derulării unui program de mobilitate. În calitate de partener va oferim soluțiile noastre complete de gestionare a proiectelor care vă ajută să monitorizați eficient tot procesul.

Catering

Impreuna cu partenerii autorizati oferim zilnic servicii profesionale de catering cald la pranz sau cina. Cu planul in avans pe 7 zile stabilit livram masa la locul de munca sau la cazare respectand toate standardele de transport si calitate.

Transport

Tranziția fortei de munca dintr-o locație în alta, poate fi o provocare. Ne ocupam de transportul personalului national si international iar mai apoi de tranferul de la cazare la locul de munca pentru cea mai rapida si eficienta tranzitie.